Nieuws

apr 18

Ook landelijke partijen hebben aandacht voor NIXzonderID

  • donderdag 18 apr 2019

Een update: BETA (Belangenvereniging Tankstations) heeft aandacht voor de NIX18-materialen, KHN (Koninklijke Horeca Nederland) heeft op hun website gepubliceerd over de actieweek, BOVAG schrijft over NIXzonderID, Koninklijke SlijtersUnie heeft aandacht voor de actieweek en Online platform Horecanetwerk publiceert over NIX..

apr 11

Campagne NIXzonderID binnenkort weer van start!

  • donderdag 11 apr 2019

Met de slogan Help je mee? Pak alvast je ID! start donderdag 23 mei de NIXzonderID actie. Doet u ook weer mee? Met de actie motiveren we alle verkopers om de ID check te doen bij jongeren die alcohol willen kopen en spreken we jongeren aan om hun ID spontaan te laten zien. Landelijk wordt de actie ondersteunt door materialen die u lokaal kunt inzet..

dec 17

5 jaar NIX brengt normverandering roken en drinken op gang

  • maandag 17 dec 2018

Persbericht - Op 1 januari 2019 is het precies vijf jaar geleden dat de leeftijdsgrens voor roken en drinken werd verhoogd naar 18 jaar. In deze periode is er veel veranderd, blijkt uit een recente peiling in opdracht van het ministerie van VWS. Zo vindt ongeveer driekwart van de ouders en tieners het ‘normaal’ dat je pas mag roken en d..