Nieuws

nov 02

Zien drinken doet drinken

  • maandag 2 nov 2020

Vandaag start de campagne Zien drinken, doet drinken met een landelijke Alcoholactieweek. Het doel van de campagne is om ouders en andere volwassenen bewust te maken van de invloed die zij met hun drinkgedrag hebben op de beeldvorming van alcohol en het latere drinkgedrag van kinderen. De campagne is een initiatief van de Alliantie Alcoholbeleid Ne..

okt 20

NIXzonderID actie uitgesteld

  • dinsdag 20 okt 2020

In verband met de laatste maatregelen omtrent Covid19, waarbij o.a. alle horeca voor ten minste vier weken hun deuren moeten sluiten, gaat de geplande NIXzonderID actie in november niet door. Helaas kan nog niet voorspeld worden wanneer in 2021 de NIXzonderID actie wel kan plaatsvinden. Alle materialen worden momenteel afgemaakt en komen beschikbaa..

jun 26

Met NIX maak ik er thuis ook een feestje van!

  • vrijdag 26 jun 2020

Speciaal ontwikkeld voor de zomer van 2020 twee beeldbestanden met de slogan "Met NIX maak ik er thuis ook een feestje van!" Naar beeldbestanden..

apr 16

NIXzonderID actie uitgesteld

  • donderdag 16 apr 2020

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken is besloten om de NIXzonderID actie, die gepland stond voor mei, te verplaatsen naar het najaar. De exacte periode zal binnenkort via de nieuwsbrief bekend worden gemaakt...

jan 30

Poster Carnaval

  • donderdag 30 jan 2020

Nu ook beschikbaar: NIX18 materiaal inzetbaar tijdens carnaval. Kijk hier voor een poster in drie bestandsformaten en verschillende beelden inzetbaar voor sociale media...