Nieuws

nov 08

2 december 2021 vindt jaarlijkse NIX18 studieochtend en inspiratiemiddag plaats

  • maandag 8 nov 2021

Geef u nu op voor de jaarlijkse NIX18 studieochtend en inspiratiemiddag op 2 december 2021. In de ochtend wordt ingezoomd op de IJslandse aanpak. Wat kunnen we van hen leren als het gaat om ouderbetrokkenheid en ouder-kind afspraken over alcoholgebruik? Tijdens het middag gedeelte worden drie interessante praktijkvoorbeelden gedeeld en informeert V..

nov 02

Zien drinken doet drinken

  • maandag 2 nov 2020

Vandaag start de campagne Zien drinken, doet drinken met een landelijke Alcoholactieweek. Het doel van de campagne is om ouders en andere volwassenen bewust te maken van de invloed die zij met hun drinkgedrag hebben op de beeldvorming van alcohol en het latere drinkgedrag van kinderen. De campagne is een initiatief van de Alliantie Alcoholbeleid Ne..

okt 20

NIXzonderID actie uitgesteld

  • dinsdag 20 okt 2020

In verband met de laatste maatregelen omtrent Covid19, waarbij o.a. alle horeca voor ten minste vier weken hun deuren moeten sluiten, gaat de geplande NIXzonderID actie in november niet door. Helaas kan nog niet voorspeld worden wanneer in 2021 de NIXzonderID actie wel kan plaatsvinden. Alle materialen worden momenteel afgemaakt en komen beschikbaa..

jun 26

Met NIX maak ik er thuis ook een feestje van!

  • vrijdag 26 jun 2020

Speciaal ontwikkeld voor de zomer van 2020 twee beeldbestanden met de slogan "Met NIX maak ik er thuis ook een feestje van!" Naar beeldbestanden..

apr 16

NIXzonderID actie uitgesteld

  • donderdag 16 apr 2020

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te beperken is besloten om de NIXzonderID actie, die gepland stond voor mei, te verplaatsen naar het najaar. De exacte periode zal binnenkort via de nieuwsbrief bekend worden gemaakt...