Bekijk de online versie.
Nieuwsbrief NIX18voorprofs -    

Help je mee? Pak alvast je ID!

Help je mee? Pak alvast je ID!

De NIXzonderID actie start donderdag 23 mei en loopt t/m zondag 2 juni. Doet u ook mee? Alle materialen, waaronder een concept persbericht, social posts, video, artikelen en de nieuwe postergenerator zijn beschikbaar in de toolkit op www.NIX18voorprofs.nl.

Landelijke organisaties besteden ook aandacht aan de actie, zoals BETA (belangenvereniging voor tankstations), CBL, Koninklijke Horeca Nederland, BOVAG, de Slijtersunie, het online platform Horecanetwerk en NSO (brancheorganisatie voor de tabaksdetailhandel).

Verkopers kunnen een taart winnen door met een foto te laten zien hoe de materialen van NIXzonderID gebruikt worden. De origineelste foto wordt extra beloond met een workshop taart bakken voor het team (max. 10 pers.) bij bakker Robèrt van Beckhoven. Bekend van Heel Holland Bakt! De foto kan o.v.v. NIXzonderID gestuurd worden naar: p.zandbergen@hvdm.nl.

Wij zijn heel benieuwd of en op welke manier u meedoet aan de NIXzonderID actie! Laat het ons weten via een mail naar: NIX18voorprofs@trimbos.nl

Naar de toolkit

Zondag van NIX – 19 mei 2019

Zondag van NIX – 19 mei 2019

NIX18 biedt op zondag 19 mei ouders de gelegenheid om hun puber gratis mee te nemen naar de film. Een uitje met puberzoon of - dochter is goed voor het contact en maakt een gesprek over NIX18 makkelijker. Dat kan zijn naar aanleiding van het bioscoopuitje of op een later moment. Via allerlei mediakanalen worden ouders geïnformeerd en kunnen zij kaartjes bestellen. De film wordt vertoond in de VUE bioscopen in 20 steden.

Naar de toolkit

Blad van NIX

Blad van NIX

Dit magazine maakt ouders op een leuke manier wijzer over de achtergrond en het waarom van NIX18. Het gaat o.a. over de laatste inzichten op het gebied van schadelijkheid en gaat tips en tricks om op een goede manier het gesprek aan te gaan en regels te stellen, ook in moeilijke situaties. Ook bevat het een puberhandleiding. Het Blad van NIX is tot stand gekomen in samenwerking met wetenschappelijk tijdschrift Quest. Het Blad van NIX is zeer geschikt om te gebruiken in de communicatie met ouders en is te bestellen (alleen verzendkosten) per 50 stuks.

Naar bestellen