Bekijk de online versie.
Nieuwsbrief NIX18voorprofs -    

Programma Studieochtend & Inspiratiemiddag compleet!

zalen van zeven

Op 3 december in de Zalen van Zeven laten wij u in de ochtend kennismaken met een drietal gedragsveranderingsmodellen die in Nederland in de praktijk worden toegepast. Wat leren we hiervan als het gaat om het voorkomen dat jongeren onder de 18 gaan drinken en dat jongeren gaan roken?
Tijdens de inspiratiemiddag krijgt u een vooruitblik op de NIX18-campagne in 2020 en praten we u bij over de Het Debat van NIX. Een pilot die we dit najaar organiseren op zeven locaties in het landHeeft u al ideeën voor uw eigen lokale aanpak NIX18 komend jaar? Graag delen we dit op de inspiratiemiddag.

Volledig programma & aanmelden

Het eerste Debat van NIX, primeur in Westland

Debat van NIX Westland

Westland had 19 september een primeur te pakken. In de raadzaal van het stadhuis in Naaldwijk vond het eerste Debat van NIX plaats, een initiatief van het Trimbos-instituut in het kader van de NIX18 campagne. De Westlandse Jongerenraad ging samen met andere jongeren o.l.v. het Debatbureau in debat over het alcoholgebruik in de gemeente. Het werd een evenwichtig, spannend én eerlijk debat. Dit debat vormde de aftrap van een serie van zeven jongerendebatten over alcohol en roken, die dit najaar plaatsvinden in verschillende gemeenten. 

Lees het verslag

Website NIX18 vernieuwd

NIX18

De landelijke campagne heeft NIX18.nl geactualiseerd, de site voor iedereen die betrokken is en wil zijn bij NIX18. Denk aan onder andere ouders, sportclubs, horeca en scholen. U vindt op NIX18.nl als preventieprofessional en gemeente veel materiaal, teksten en filmpjes die u kunt inzetten bij uw eigen NIX18 activiteiten en berichtgeving.

Naar website