Bekijk de online versie.
Nieuwsbrief NIX18voorprofs -    

Met carnaval ook NIX!

Beeld carnaval

Er is nieuw beeldmateriaal beschikbaar om ook tijdens carnaval de NIX boodschap te verspreiden. Het beeld is in verschillende bestandsformaten te downloaden, om te gebruiken als poster en om te delen via Social Media. Daarnaast zijn er via de Trimbos webwinkel ansichtkaarten te bestellen.

Naar beeldmateriaal

Tweede Zondag van NIX weer succes

Met zelfs 200 bezoekers meer dan de eerste editie, was de tweede editie weer een groot succes. In totaal hebben 3100 ouders met hun pubers deel genomen een de Zondag van NIX om wat quality time met elkaar door te brengen.

Bij deze tweede editie van de Zondag van NIX werden voor het eerst kaartjes uitgedeeld met stellingen om het gesprek op gang te brengen en waren op meerdere plekken professionals aanwezig om vragen van ouders en pubers te beantwoorden.

NIXzonderID 2020

Van 20 tot en met 30 mei staat de vijfde landelijke actie NIXzonderID gepland: dé actie waarbij we met zijn allen de naleving op de verstrekking van drank en sigaretten aan jongeren verbeteren. 

Wij zijn heel benieuwd of en op welke manier wij u kunnen ondersteunen in deze actie. Heeft u behoefte aan specifiek materiaal, goede voorbeelden óf heeft u zelf een mooi voorbeeld dat u graag met anderen in het land wil delen? Laat het ons dan vóór 15 februari weten via een mail naar: NIX18voorprofs@trimbos.nl

NIX18 pennen

De nieuwe NIX18 pennen zijn als promotiemateriaal in te zetten bij NIX18 activiteiten en te bestellen via de Trimbos webwinkel.

Naar bestellen