Bekijk de online versie.
Nieuwsbrief Naar 18 jaar -    

Al aangemeld voor de studieochtend Sport, jongeren, roken & alcohol op 15 november 2018?

Al aangemeld voor de studieochtend Sport, jongeren, roken & alcohol op 15 november 2018?

Bij sportverenigingen zijn veel jongeren lid. Hoe is het bij de verenigingen gesteld met het rook- en alcoholbeleid? Lukt het om jongeren geen alcohol te verstrekken? Zijn er al veel sportterreinen rookvrij? Welke rol spelen NOC*NSF en de sportbonden hierbij? Wat gaat het preventieakkoord opleveren voor het terugdringen van alcoholgebruik en roken onder jongeren bij sportverenigingen? Op deze studieochtend komen praktijkvoorbeelden, de actuele cijfers en invloed van alcoholmarketing aan de orde. NOC*NSF licht haar inspanningen op dit terrein de komende tijd toe. En vooral nodigt het programma op 15 november 2018 u uit om in gesprek te gaan met elkaar.

Programma en aanmelden

NIX18 campagne 2019 informatiemiddag op 15 november 2018

NIX18 campagne 2019 informatiemiddag op 15 november 2018

Op 15 november is 's middags de bijeenkomst over de campagne in 2019. Wat kunt u verwachten van de NIX18 campagne in 2019? U krijgt een voorproefje van de nieuwe Quest en diverse methodieken en materialen om ouders te bereiken en te activeren passeren de revue, zoals film en theather. Tot slot horen we graag van u welke tips en ideeën u heeft voor de campagne in 2019.

Programma en aanmelden

Leuke vlogs en video’s met herkenbare puberthema’s op NIX18.nl

Leuke vlogs en video’s met herkenbare puberthema’s op NIX18.nl

NIX18 wil ouders grappige en slimme handvatten geven die ze kunnen gebruiken in een gesprek over NIX met hun kind, of andere belangrijke afspraken. Ze hebben hiervoor vloggende moeder Christien Wynia ingezet. Christien geeft de volgers een inkijkje in haar leven als moeder van 4 zonen. Ze is naast haar eigen Youtubekanaal ook te volgen op de Facebookpagina van NIX18. Naast Christien gaat Rob de wetenschapper ons de komende tijd meer vertellen over het gedrag van pubers. Rob weet bijzondere invalshoeken te geven aan de pubertijd.

Christien en wetenschapper Rob zijn te volgen op Facebook en op de website van NIX18.

Website Nix18

Nieuws delen via de NIX18 nieuwsbrief?

Heeft u nieuws of een bericht dat u graag wilt delen met de partners van NIX18 via de nieuwsbrief? Stuur dan uw bericht van max.150 woorden met een foto of beeld naar: naar18jaar@trimbos.nl. Ook uw vragen over de nieuwsbrief of website, kunt u naar dit e-mailadres sturen.