Bekijk de online versie.
Nieuwsbrief NIX18voorprofs -    

Sportflight kan voorlopig niet doorgaan

Gisteren is tijdens de landelijke persconferentie bekend gemaakt dat alle sportkantines in Nederland, in elk geval voor 3 weken, de deuren moeten sluiten. Hierdoor kan de geplande sportflight 'Wel zo sportief' voorlopig niet doorgaan. De sportflight is een initiatief van het ministerie van VWS is samenwerking met NOC*NSF en de KNVB. Het doel van de sportflight is dat ook in sportkantines vaker de leeftijdsgrens wordt gehandhaafd. Op dit moment kunnen wij helaas niet voorspellen wanneer de campagne wel uitgerold kan worden. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

NIXzonderID 2020

De NIXzonderID actie, waarbij we met zijn allen de naleving op de verstrekking van drank en tabak aan jongeren verbeteren, zal dit jaar plaatsvinden van 15 t/m 25 november. Vanaf 20 oktober vindt u de toolkit met nieuwe materialen op onze website.

Heeft u van de vorige actieperiode een inspirerend voorbeeld om te delen? Stuurt u dan een korte beschrijving hiervan naar nix18voorprofs@trimbos.nl. Dan zorgen wij dat het in de toolkit komt te staan.

Hoe kijkt u terug op 6 jaar NIX18?

De NIX18 campagne bestaat inmiddels 6 jaar! Lokaal en regionaal zijn veel activiteiten ontwikkeld. Het Trimbos-instituut heeft hierbij ondersteund door o.a. het maken van nieuwsbrieven, materialen, een website, het organiseren van studiedagen en het uitwisselen van regionale en landelijke initiatieven. Graag horen wij hoe u terugkijkt op deze samenwerking en welke wensen en behoefte u heeft voor de komende periode. We nodigen u daarom uit onderstaande vragenlijst in te vullen (ca. 15 min). De resultaten van dit onderzoek gebruiken we om de ondersteuning vanuit het Trimbos-instituut te optimaliseren. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Naar vragenlijst

NIX18 studieochtend en inspiratiemiddag

De jaarlijkse NIX18 studieochtend en inspiratiemiddag staat dit jaar gepland op 3 december 2020. In tegenstelling tot eerder aangekondigd zal de dag plaatsvinden bij Kanaal30 in Utrecht. We hebben gekozen voor een hybride bijeenkomst, waarbij we maximaal 40 personen op de locatie kunnen ontvangen en daarnaast ook online zullen uitzenden.

Bekijk het programma en geef u snel op!

Naar programma